Bany7 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Zainstalowali mi siec bezprzewodowa teoretycznie o przepustowosci 115 kbps ale jest wiecej ze stronek smiga internet fajnie ale jak chcialem zagrac w gre to pingi powyzej 1000 a na tychsamych serwerach na zwyklym analogowym modemie mialem 250 do 300. Karta radiowa jest D-Link DWL-520+ jak ktos ma jakis pomys to z gory dziekuje. Odrazu powiem ze w sieciach radiowych jestem niezbyt kumaty dopiero dzisiaj mi to zainstalowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 mam to samo - to jest radiówka - transfery ok ( teoretycznie do 2 Mb/s) ale pingi okrootne... :cry: już wiem jedno w radiówce wysokie transfery nie równają się wysokiej jakości połączenia, oczywiście wiele zalerzy od konkretnego serwera + sieć generalnie od providera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Na stronach internetowych mam pingi 20 max do 50 od czego to zalezy moze sa jakis ustawienia co mozna pozmieniac czy to zalezy od serwera dostawcy internetu. I mam jeszcze jedno pytanie troche inne pam dostep do serwera proxy jak ustawiam serwer proxy w kazie to nie chce sie polaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 proxy se daruj a duże pingi w sieciach radiowych to normal to oczywiste że masz duże opóźnienie jeśli sygnał musi zrobić lot w powietrzu a jak sie nie uda mu to go powtórzyć. Rozwiązania przez kabel ewen. satelite są dużo szybsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 a dodanie portu serwera z grami do piorytetow na serweze cos da na wysokosc pingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...