matrix1 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Mam opere i chciałbym odinstalować cały internet explorer jak to zrobić i czy tak można czy systemowi niezaszkodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Nie podałeś nawet jaki masz system, ale ujme to tak. Jeżeli usunąłbyś całego internet explorera usunąłbyś również połowe funkcji systemu i exploratora windows który korzysta z tych samych bibliotek. W efekcie system wyglądałby podobnie do win95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 wyjoles mi to z ust sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Do usuniecia IE z Win98 moze posluzyc program o nazwie 98Lite... ale prawde mowiac: jaki w tym sens? Nie mozesz korzystac z opery majac tez IE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Potwierdzam nie ma sensu wywalać IE za dużo programików na nim działa kaza gg itp. wiem że to dupna przęglądarka no ale co zrobić :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...