pieters112 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Witam, Odpaliłem przed chwila laptopa i wyskakuje mi blad z zalacznika... Co z tym zrobic? Czemu to sie pojawilo?? Laptop jest nowy i juz sie cos sypie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieters112 Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2019 Dzieki ze podales linka ale bie uwierzysz, wygooglowalem to... Czyli co, reinstall systemu pozostaje?.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieters112 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Czyli musze wlozyc plyte instalacyjna z win10 i naprawić?.. Ja nie mam tego co jest na filmiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solaris7 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 zrób sobie bootowalny pendrive z Win10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieters112 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 6 godzin temu, solaris7 napisał: zrób sobie bootowalny pendrive z Win10 Sama opcja Napraw powinna poradzic? Nie musze zadnego klucza od wina miec? Moze glupie pytania ale nigdy z twj opcji nie korzystalen a szkoda licencji jak mam cos popsuc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieters112 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Zrobilem bootowalnego pena programem RUFUS, instalke mam ze strony microsoftu, laptop widzi pena, moge go wybrac ale jest dalej niebieski ekran... To co na zdjeciu w pierwszyn poscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieters112 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Ale ja nie mam twj automatycznrj naprawy... Nie moge tego w zadeb sposob wywolac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieters112 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Pisalem wczesniej ze mam wypalonego wina na pendrive m, mam ten sam niebieski ekrab co bez niego i jedyne co moge zrobic to TYLKO wejsc do biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...