Sonexx Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Witam, mam mały problem, komputer mimo ustawienia nie usypia się, tak samo jeśli nacisnę funkcje uśpienia to komputer dalej chodzi (tzn: wentylatory, wszystko słychać), jedynie monitor gaśnie. Kilka dni temu, jeszcze normalniej działał, jeśli wyloguje się z konta to normalnie można go uspać. W czym może być problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smogo Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Podstawowe pytanie to ilość miejsca na dysku systemowym. Nie przepełniłeś go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonexx Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 Mam tylko jedną partycje i 400 GB wolnego miejsca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smogo Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2019 To niedobrze. Widocznie nieefektywnie go wykorzystujesz ^^ A tak poważnie. Wyłączasz czasami komputer czy tylko usypiasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonexx Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Komputer zawsze staram się wyłączać na dłuższy okres, jeśli jest nie używany przez x minut to powinien się przejść w tryb uśpienia. Procesor AMD Ryzen 1200 Gigabyte B450M DS3H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smogo Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Ups, zapomniałem o tym wątku :/ Jakie programy masz uruchomione podczas próby usypiania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonexx Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Przywróciłem do ustawień fabrycznych i działa, gdy się wylogowałem z konta to na ekranie logowania normalnie działała funkcja uśpij. Wygląda na to, że któraś z aplikacji zakłócała spokój:) Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smogo Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2019 Proszę bardzo. Dobranoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...