Macen11 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Witam wszystkich, dzis przyjdzie mi monitor i chce spytac jakim programem sprawdzić tzw "bleeding" ?, nierównomierne podswietlenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Odpal czarny obrazek na cały ekran i tyle. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Ok, dzieki, jeszcze jedno mam pytanie, model Acer Predator XB271HUBMIPRZ tylko on ma kabel DisplayPort w zestawie, czy potrzeba bedzie hdmi kabla? Zeby te 165 bylo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Dołączone akcesoria Kabel DisplayPort Kabel USB 3.0 To widać w opisie tego monitora, producent na pewno dołączył kabel, który pozwoli na 165Hz Edytowane 5 Marca 2019 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Mam problem, podpinam monitor i wlaczam i no signal, wszystko podpiete dobrze nie mam pojecia o co chodzi , Wróć, podpialem stary monitor na hdmi i dziala a ten choj wie czego nie dziala na DP Edytowane 5 Marca 2019 przez Macen11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) ustawiłeś na osd monitora "input source-display port" ? powinno być w zakładce "system". Edytowane 5 Marca 2019 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2019 Ok, juz wszystko działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...