gruby Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Czy istnieja takie plyty ktore maja fabrycznie dostepny vcore wyzszy niz 1.85V? Gdzies mi sie o uszy obilo ze epox jakis ma taka mozliwosc, ale nie udalo mi sie tej plotki potwierdzic. Chodzi mi o mojego morgana, troche slabo sie kreci, zapas temperaturki jeszcze jest :twisted: ale cos nie gra... :? Czy jest to wina KT133, czy napiecia, czy slabego egzemplarza :?: - 1.85V-okolo 49 stopni na full load, najnowszy bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Co do płyty to Epox 8k3a i 8k3a+ mają możliwość regulacji Vcore do 2.25V, Vdimm do 3.2V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 :D super, bo musze zmienic staruszka A7V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 :D super, bo musze zmienic staruszka A7V Wiesz co z tym Vcorem mocniejszym duzo wiecej nie wykrecisz teho durona jak masz trefna serie , a po drugie z mojej praktyki proc sie szybciej zniszczyczy a wydajnosc bedzie niewiele wieksza . Ja na twoim miejscu poczekalbym na kt400 !!!! Pozdrawiam A.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Tak, wiem ze za duzo nie wycisne, ale jesli chodzi o zniszczenie to watpie, proca zmienia sie srednio co rok, poltora, no maxymalnie 2 lata. Duron 600@1000 -1.85V jakos mi nie wysiadl w ciagu 2 lat, a skrecilem go juz pierwszego dnia i tak zostalo przez dwa lata, kompa nie wylaczalem prawie nigdy na noc, no na swieta jak jechalem z akademika do domu to sobie odpoczywal :lol: Wiec wydaje mi sie ze 0.1-0.2V wiecej nie zrobia morgusiowi krzywdy i tak pewnie kupie XP po robotach przymusowych w wakacje :D Kiedy ma wchodzic KT400? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 tak ale ty chcesz wrzucić swojemu tak z 2V a to już bardzo dużo.A naprawdę za wiele nie osiągniesz.Lepiej złóż porządne Wc i będziesz miał lepsze chłodzenie co też powinno zaowocowaćlepszymi możliwościami podkręcania,a ponadto będzie bezpieczniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...