falcoon84 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2019 Witam Jako że mój Brother DCP-7055W dogorywa postanowiłem po 5 latach go wymienić. Zastanawiam się nad dwoma modelami Xerox WorkCentre 3025 i Brother DCP-1612WE. Drukarka typowo do zastosowań domowych. Budżet to 600zł ale im taniej tym lepiej. Poważnie zastanawiam się na d Xerox'em ale czy to dobry wybór. A może polecić coś ciekawego w tym budżecie. Wymagania: - laser mono - 3w1 - WiFi Fajnie jak by miała duplex ale to nie jest warunek konieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamisz Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 Wg mnie Borther jest lepszym wyborem, przede wszystkim z uwagi na bezproblemową współpracę z tanimi i powszechnie dostępnymi zamiennikami. Jeżeli chcesz taniej troszkę, to możesz popatrzeć za Brother DCP1610WEAP1 - trochę tańsza propozycja od Brother, 3w1 pracuje w WiFi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Dzięki za odpowiedź ale już kupiłem używanego Xerox WorkCentre 3225VDNI z przebiegiem 400 stron pełnym tonerem i roczną gwarancją za 400zł Edytowane 13 Marca 2019 przez falcoon84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...