Pietras1 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Przekładałem wczoraj bebechy z obudowy A do obudowy B. Posiadam chłodzenie Wodne, czyli po zalaniu płynem i odpowietrzeniu przyszła pora na uruchomienie i tu jest problem, włączam komputer i świeci się tylko jedna dioda LED "cpu" wyłącza się po chwili się włącza i restarcie co chwilę, nic więc się nie uruchamia nawet kody błędu żeby coś odczytać. Próbowałem bez ramu z razem jedna kością itd. I nic z tego. 8700k Gigabyte z370 Gaming 7 OP GTX 1080ti Dysk 250 plextor HDD 1tb Jakieś sugestie. Nie mam innego zasilacza płyty czy procka żeby sprawdzić co padło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 Zasilanie dobrze podłączyłeś. Również to do CPU. Sprawdź dokładnie okablkowanie. Odłącz i podłącz wszystko jeszcze raz. Wyjmij baterię z płyty na ok 30 sekund i sprawdź czy komp wstanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel1337 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Pierwsze co reset biosa. Sprawdź czy nie dałeś za dużo pasty termo, miałem taki sam problem, po częściowym wyczyszczeniu pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...