STAMiNA777 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 3 godziny temu, FxJ napisał: Składaj samodzielnie, lub poproś jakiegoś kolegę Poprzedniego kompa w 2009 sam złożyłem. Kosztował niby 9000 zł a teraz boję się składać samodzielnie. Phanteks Eclipse P600S TG - niebawem powinny się pojawić w sklepie. Za bardzo nadszarpie mój budżet. Wolisz 2.0 czy 2.1 ? 2.1. Musi być pie&*olnięcie. :> Chyba, że uzmysłowisz mi, że 2.0 styknie do gier, filmów i muzyki... 3 godziny temu, FxJ napisał: https://www.edifier.com/int/en/speakers/r1700bt-bluetooth-bookshelf Edifier 2.0 R1700 z BT - mniejsze https://www.edifier.com/ru/ru/speakers/r2600-studio-6 Edifier 2.0 R2600 - większe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STAMiNA777 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 14 minut temu, FxJ napisał: A mieszkasz w bloku czy domu jednorodzinnym ;) ? Blok a w niedalekiej przyszłości domek jednorodzinny. :) 14 minut temu, FxJ napisał: Osobiście mam R1700 bo nie chciałem się bawić już w rozstawianie 5.1 a w 2.1 przeszkadzał mi zawsze SW. Fajne te R1700 tylko moja nowa płyta nie ma Bluetooth... i krótkie kable od subwoofera to był problem to fakt. Wiem coś o tym. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STAMiNA777 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2019 9 minut temu, FxJ napisał: Nie potrzebujesz, jak jestem na laptopie lub smartfonie (a mam wł) to się automatycznie mi się przełączają edifiery z "line in" na jack (zielona dioda) na BT (niebieska). Głośniki zacne ale bezprzewodowe bajery do których dopłaca się 100 zł nie są mi potrzebne... No i brakuje mi wyjścia na słuchawki z przodu albo się czepiam ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STAMiNA777 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Odkopuje temat. Możecie polecić obudowę, która ma wyłącznik, usb na panelu przednim i jej wymiany nie przekraczałyby takich jak na "rysunku"? Po prostu aby tam wlazła w zakamarek po prawej... :> Edytowane 13 Marca 2019 przez STAMiNA777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STAMiNA777 Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Tak se patrzę, że już lepiej kupić nowe biurko a to kilkunastoletnie wywalić. Wtedy obudowa wyl ąduje po prawo na podłodze pod biureczkiem. heheh Edytowane 13 Marca 2019 przez STAMiNA777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STAMiNA777 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 W dniu 10.03.2019 o 19:13, MazeR napisał: No i się ładnie świecie z tyłu +200 złotych. Czemu monitor ma ledy z tyłu XD Ten monitor ma jedną poważną wadę. Przy 1ms obraz robi się ciemny i zwyczajnie brzydki. WTF? @MazeR Trochę lipa z tym monitorem. Chyba wrócę do TNki od iyyany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STAMiNA777 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 bvbvc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...