romeorunner Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jak mój kolega sprzedawał kopie zapasowe gier to zablokowali mu kąto napisał on dlaczego mu je zablokowali odpisali że w opisie gry musi być zawarty podpis że gra jest orginalna , a gdy spytał co ma zrobic by odblokowali kąto to kazali mu przesłać kopie dowodu osobistego. A ci co nie płacom i myślą że załorzom nowe konto i będzie spokuj to się mylą mój kolega tak robił gdy zablokowali to nowe zakładał a teraz niemoże już załorzyć kąta na allegro i naprawde próbował kilka razy i nic!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 chyba mi odblokują :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jak mój kolega sprzedawał kopie zapasowe gier to zablokowali mu kąto napisał on dlaczego mu je zablokowali odpisali że w opisie gry musi być zawarty podpis że gra jest orginalna , a gdy spytał co ma zrobic by odblokowali kąto to kazali mu przesłać kopie dowodu osobistego. A ci co nie płacom i myślą że załorzom nowe konto i będzie spokuj to się mylą mój kolega tak robił gdy zablokowali to nowe zakładał a teraz niemoże już załorzyć kąta na allegro i naprawde próbował kilka razy i nic!!! ale ześ "kątów" nawalil w tej wiadomosci :) lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 uff odblokowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 jak mój kolega sprzedawał kopie zapasowe gier to zablokowali mu kąto napisał on dlaczego mu je zablokowali odpisali że w opisie gry musi być zawarty podpis że gra jest orginalna , a gdy spytał co ma zrobic by odblokowali kąto to kazali mu przesłać kopie dowodu osobistego. A ci co nie płacom i myślą że załorzom nowe konto i będzie spokuj to się mylą mój kolega tak robił gdy zablokowali to nowe zakładał a teraz niemoże już załorzyć kąta na allegro i naprawde próbował kilka razy i nic!!! LOL ROTFL o co chodzi? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 jak mój kolega sprzedawał kopie zapasowe gier to zablokowali mu kąto napisał on dlaczego mu je zablokowali odpisali że w opisie gry musi być zawarty podpis że gra jest orginalna , a gdy spytał co ma zrobic by odblokowali kąto to kazali mu przesłać kopie dowodu osobistego. A ci co nie płacom i myślą że załorzom nowe konto i będzie spokuj to się mylą mój kolega tak robił gdy zablokowali to nowe zakładał a teraz niemoże już załorzyć kąta na allegro i naprawde próbował kilka razy i nic!!! LOL ROTFL o co chodzi? 8O O kąty :lol: :lol: :lol: :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...