Firedash Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Witam, mam zamiar przemalować wnętrze mojej obudowy na biały kolor. Przymierzam się bardziej w stronę gumy w sprayu, niż do lakieru. Przykładowo do tego: https://allegro.pl/oferta/k2-color-flex-guma-w-sprayu-bialy-l343-400ml-7380635609 Polecicie coś innego? Może lepiej jednak lakier? Czy są jakieś spraye, których nie wolno stosować, bo obudowa będzie się np. elektryzować (o ile w ogóle to możliwe)? Edytowane 14 Marca 2019 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2019 Chcesz malować swojego Phanteksa? Okna tam przecież nie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2019 Naturalnie, że jest. Gdyby nie było, nie zależałoby mi na zmianie koloru. Aktualnie za mało według mnie widać komponenty, a wydaje mi się, że ładniej podkreśli to biały kolor niż więcej RGB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2019 Wiesz, żeby po takim amatorskim malowaniu nie było tylko gorzej. Sam mam tą bude(bez wyciszenia) która czeka na resztę podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...