bos_kg Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 Hej od dłuższego czasu korzystam z programu gpu temp, i zauważyłem po instalacji systemu kiedy uruchamiam program mam jak na 2 screenach, po instalacji podaje ze prosi o uprawnienia jakieś ale jakie skoro działało wcześniej, działało a 2 kiedy uruchom się ale nic nie działa wyświetla, a ze to laptop wole monitorować temperatury niż przegrzać, zależy mi by z zasobnika systemowego na pasku wskazywało temp, a ten program ma to co trzeba inne nie pojawiają się w pasku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel1337 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 Hej, ja używam MSI Afterburner możesz ustawić tak żeby była widoczna aktualna temp. GPU na pasku zadań. Instalacja banalna a dodatkowo jeszcze więcej funkcji jak w GPU Temp. Jak będziesz chciał to wyślę zdjęcia jak to ustawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficler1977 Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 taki program HWinfo ( HWiNFO64.exe) masz temperatury wszystkich sensorow(czojnikow) z calego komputera. goraco polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2019 W tym MSI Afterburner nie wszystko wyświetla mi w OSD jak sobie ustawię. Nie wiem z jakiego powodu tak się dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...