Hawk Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ja mam B2500+@x13 2,17 GHz przy standardowym napięciu w stresie ma 50C w te upały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Lockhed pochwal sie w koncu ile wycisnoles no i jak tam twoja temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Lokched pochwal sie w koncu ile wycisnoles no i jak tam twoja temp. Jak narazie to zdjalem ten lipny cooler. Tylko nie pomyslalem ze ta "guma do zucia" zmieni sie pod wplywem ciepla w "cement". No i narazie nie moge go spowrotem zalozyc bo to jest twarde jak kamien i boje sie ze jadro ukrusze. Jutro rano jade po paste i bede probowal znow. No i chyba bez V7+ albo WC zaduzo nie osiagne. Najwiecej co bylo to 11x200MHz - pociagnolem na tym SP do XP - czyli jakies 2h tylko ze malego obciazenia raczej - ale nic sie nie wywalilo a temperatura byla jakies 46-47 C. Napiecie bylo default. Jutro dalsze testy (jak kupie paste). A po niedzieli powinienem miec V7 (o ile to na niego sie zdecyduje) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 dzi zmienilem mojego vulcano9 na 11 i jestem zadowolony doszedlem do 2.53 gh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...