leonardo Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 Witam, złożyłem sobie taki zestaw i chcę do niego dokupić monitor 34" ultrawide. Co polecacie? Co myślicie o tym? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 To może coś innego w podobnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingdeimons Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 Mam AOC AG352UCG6. Podświetlenie bardzo nierówne, podczas oglądania filmów, które nie wypełniają całego 21:9 i są czarne pasy po bokach bardzo irytujące. Dodatkowo po jakimś czasie zauważyłem, że gdy włączony jest G-sync to ekran lekko miga co kilka sec, więc właściwie mam go zawsze wyłączonego. Czarny wcale nie jest jakiś wyjątkowy mimo, że to niby VA. Martwych pixeli na szczęście nie ma. Ogólnie to raczej nie polecam, chociaż ogólnie 21:9 jest b dobrym rozwiązaniem do gier (jesli to w co grasz obsługuje ofc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2019 Dzięki za odpowiedzi. Kupiłem Acer Predator Z35P Curved. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...