Rahi Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2019 Cześć wszystkim.Mam problem z Win10, nie mogę wejść w tryb awaryjny.Zacięło mi kompa, zrestartowałem go i mam cały czas loop na znaczku Windowsa. Nie rusza dalej.Po kilku próbach resetu wyrzucił mi "rozpoczynanie automatycznej naprawy" ale na tym ekranie przez ułamek sekundy widzę jakieś okno, ono znika i mam czarny ekran z kursorem, którym mogę ruszać, ale nic poza tym. Nie jest to wina sterowników grafy, bo odpiąłem gtxa i uruchomiłem na integrze, ten sam błąd.Nie mam możliwość stworzyć pendrive z systemem, nie mam też płyty, wiec jestem w kropce. Jakieś sugestie? Dzięki. Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahi Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2019 Okazało się, że HDD, którego miałem jako storage, padł. Odpiąłem go i system ruszył normalnie. Podpiąłem spowrotem, pokazał się komunikat o naprawie, wczytało system ale okropnie muli. Nie da się włączyć "Mój komputer", bo cały czas próbuje go wczytać, etc. Czasami BIOS dysk widzi, Windows już nie.No nic, można zostawić dla potomnych gdyby ktoś miał podobny problem.Pozdro Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...