Jakub3711 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Witam serdecznie. Od dwóch dni nie działają mi na komputerze podstawowe funkcje typu kalkulator, pogoda, przeglądarka zdjęć, Paint i inne systemowe aplikacje, w tym Microsoft Store. Próbowałem zmieniać ustawienia aktualizacji, wyszukiwałem nowe, ale nic się nie zmieniło i problem nadal występuje. Ktoś z Was miał już taki problem? Szukałem w internecie, ale takiego przypadku nie znalazłem, nie wiem jaka jest tego przyczyna i co z tym zrobić. Nie wiem czy po prostu czekać tak jak piszą w komunikacie czy coś się wysypało i trzeba to naprawiać. Dołączam wycinki jak to wygląda w menu start, jaki błąd wyskakuje, oraz ogólną specyfikację komputera. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Chyba spróbowałbym przeinstalować system. Możliwe że jakaś aktualizacja Ci się zaciągnęła i nie przeprowadziła instalacji prawidłowo. Nie ma sensu stawiać czystego systemu ale przeinstalować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub3711 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2019 Okej, rozwiązałem problem. Mianowicie trzeba wejść w Ustawienia> Rozwiązywanie problemów> Aplikacje ze sklepu Windows> Uruchamiamy narzędzie do rozwiązywania problemów> następnie postępujemy zgodnie z instrukcjami czyli resetujemy każdą z niedziałających aplikacji. Jest z tym trochę zabawy, ale u mnie zadziałało. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...