uff...AR Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 jak w temacie: instalowal ktos to juz sp4 do w2k. jakie wrazenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A jakie maja byc? Zainstalowal sie, cyferka sie zmienila na 4. Komputer nie wybuchł... Od wszystko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 cikeawe jak to dziala, swojego czasu instalowalem pare poprawek sp4 (osobno) i straszliwie zwolnilo mi kompa a zwlaszzcza operacje dyskowe i zamkniecie systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Zainstalowałem..... wszystko działa OK, czyli tak jak i przedtem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pafnucy Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 jak w temacie: instalowal ktos to juz sp4 do w2k. jakie wrazenia? Jak najbardziej pozytywne. Nie wystapiło żadne spowolnienie systemu, o którym ktoś tu pisze. Na moim komputerze po zainstalowaniu SP4 został rozwiązany dosyć nietypowy problem. Nie będę sie o tym teraz rozpisywał ale w skrócie chodziło o to że nie można było wysłać z komputera posta (w żadnym programie) na grupy dyskusyjne jeżeli połączenie z internetem było poprzez sieć lokalną ponieważ zgłaszany był błąd 10053. Co ciekawe jeśli połączyłem się z netem przez modem wszystko było OK. Pytałem na kilku forach dyskusyjnych i nikt nie potrafił podać jakiegoś sensownego rozwiązania. Po zainstalowaniu SP4 problem ustąpił i wynika więc z tego że błąd tkwił w systemie operacyjnym - w2k :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 cikeawe jak to dziala, swojego czasu instalowalem pare poprawek sp4 (osobno) i straszliwie zwolnilo mi kompa a zwlaszzcza operacje dyskowe i zamkniecie systemu... za spowolnienie zamykania windy jest odpowiedzialana ta poprawka --> Q329170_W2K_SP4.exe .... po odinstalowniu wszystko wraca do normy a co do sp4... po zainstalowaniu nie stwierdzilem zadnych baboli z zamykaniem tez nie ma problemu. wczesniej mialem SP3 + wszystkie poprawki z WU... tez wszystko smigalo bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jest juz SP4 do polskiej wersji Win2000, czy piszecie wciaz o angielskiej? A poza tym: o jakich wrazeniach piszesz? Bo np. dla mnie zainstalowanie jakiegokolwiek SP nie ciagnie za soba zadnych emocji. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jest juz SP4 do polskiej wersji Win2000, czy piszecie wciaz o angielskiej? pisze o polskiej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jest juz SP4 do polskiej wersji Win2000, czy piszecie wciaz o angielskiej? A poza tym: o jakich wrazeniach piszesz? Bo np. dla mnie zainstalowanie jakiegokolwiek SP nie ciagnie za soba zadnych emocji. :lol: sprawdz w windows update :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...