ketonek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Cześć! Potrzebuję zmienić swoją starą myszkę( x748) na coś nowszego. Jakie modele w tej kwocie sa warte zobaczenia? W gry raczej nie gram(chyba, ze WOT), głównie do pracy w SolidWorks i ogólnie używania komputera. Podkładka to Genesis. Z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 logitech g203 i zapominasz o wymianie na minimum 5 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Korzystam z Patriot Viper V530 RGB niedroga, ładna, dobrze leży w dłoni, używałem również do WOTa, teraz głównie do Diablo 3 i Doty 2, sprawuje się dobrze, mam ją od paru miesięcy żadnych problemów nie ma. Plus za łatwe w obsłudze oprogramowanie do konfiguracji podświetlenia. Mam ustawione na trybie przechodzenia z jednego koloru w drugi i jest to bardzo płynne, a kolory bajeczne. Inne myszki w tej cenie może i mają lepszy sensor, ale podświetlenie tandetne wręcz festyniarskie, albo nie oferują go wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Wybierać myszkę po kolorze świecenia. Tyle wygrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 58 minut temu, toms83 napisał: Wybierać myszkę po kolorze świecenia. Tyle wygrać... No wybacz :) mysz zakupiłem po obejrzeniu tego materiału video, w dodatku była na promocji w bitcomputer za 35zł... więc chcąc wymienić myszkę na nową nie mając wielkich wymagań po prostu skorzystałem z okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketonek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Może być z podświetleniem, o ile można je wyłączyć. Czy jeszcze może jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonder Boi Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 najrozsądniejsze opcje imo to myszki logitech'a, ewentualnie patrzyłbym za Rivalem 110, albo DreamMachines DM1 Pro https://www.komputronik.pl/cart/shared/show/gmkj50L7Qw 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketonek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dziękuję bardzo Wonder, z tego coś wybiorę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisan Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Zaproponuje klasycznie do tej kwoty czyli model Logitech G203; dobra klasyczna myszka która sprawdza się w codziennym użytkowaniu. Dobra czułość, programowalne przyciski jak i również dedykowane podświetlenie rgb. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Lisan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...