Skocz do zawartości
Michikun

Idealna karta do Ryzena 2400G

Idealna karta do Ryzena 2400G  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Idealna karta do Ryzena 2400G

• GTX 1660
      3
    • GTX 1660 Ti
      5
    • RX 590
      0
    • GTX 1070
      0
    • RTX 2060
      2
    • Vega 56
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Do tego procesora max GTX1660 cena/możliwości z tych co podałeś.

Łatwo się ją podkręca do osiągów prawie stock 1660TI.

Sprzedaj ten procesor za 400zł+ dodaj to co zostanie z karty (jeżeli zakupisz GTX1660) i kup R5 2600.

Wtedy najwięcej zyskasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogółem to jest komputerek używany przez bliską mi osobę od września. Teraz po prostu zintegrowana Vega przestała wystarczać stąd pomysł na dołożenie mocnej karty do zestawu, który sprawuje się bez zarzutu. Raczej innych zmian tu nie będzie, a karta będzie kupowana na raty 0% w euro rtv. Poleciłem z marszu 1660/1660 Ti, ale poszło pytanie czy procek nie będzie wąskim gardłem. Moim zdaniem jeśli nawet to w niewielkim procencie gier dostępnych na rynku. Byłem ciekaw jak się głosy rozłożą, a że wszystkie głosy poszły na karty na rdzeniach Turing to poprzeglądam co tam najciekawiej wypada w ofercie euro rtv. @FxJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi