Interloper Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Interloper powiedz jak z kręceniem na tym chłodzeniu :|Na dniach powiem coś więcej na ten temat póki co mam małe problemy z systemem i muszę sformatować twardziela :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Lol, ustawilem 380core i 640 pamieci, nie mam zadnych artefaktow a 3DMark mi sie wylacza wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Mi się zaczął wyłączać po zapodaniu Catalystów 3.7 podobnie zresztą jak niektóre gry Arggg i teraz nic nie daje powrót do 3.6 muszę postawić system od nowa a potwornie mi się nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Ja też właśnie skończyłem montaż trochę było z tym kłopotów (zestrojenie przodu z tyłem) ale jakoś przebrnąłem i muszę przyznać że jest to kawał dobrej roboty. Pod Przednim radiatorem bez problemów wlazły radiatorki na pamięci TTA1092 z tyłu jednak nie ma możliwości by cokolwiek tam wpakować :? ale i tak ogółem super. ty chyba jestes jakimś fanem ZALMANA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Czyli to wina sterownikow? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 tzn ze sie lepiej na tym kreci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 tzn ze sie lepiej na tym kreci?tzn ze sie lepiej na tym kreci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek N Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Założyłem to cudo na swojego GF 5600 FX w 2D mam 56 stopni C, a w 3D ok. 62. Bez podkręcania z wiatrakiem podłączonym do 5V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 o boze ja juz szalu dostaje zdjalem to potem zalozylem znowu i komp mi sie zaczal wieszac... juz nie wiem co mam robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Hmmm może za dużo pasty? albo nierówno go założyłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 no wlasnie juz 1000razy probowalem zakladac ;o i ciagle to samo. Co do pasty to nalozylem cieniutka warstwe artic ceramique Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 nie no to niemozliwe o_O radiator doskonale przylega do rdzenia i jak podkrece go do 290 to juz zwis... o_O Ludzie pomozcie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 witam przeczytalem ze niektórzy z was maja zalozone ZM80C-HP z radiatorami na pamieci BGA calosc rozchodzi sie o to czy ten cooler wejdzie na moja grafike ( R9600PRO), bo radiatory mam juz przyklejone link do zdjecia i wymiarow moich radiatorów : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16172718 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Te radiatorki maja 9mm wysokosci natomiast przeswit miedzy zalmanem a pcb to 10mm, wiec powinno wejsc na styk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Właśnie mierzyłem z przodu wejdą bez problemy jeszcze sporo miejsca zostanie ale z tyłu nie ma szans brakuje paru mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 nie wejda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 czyli ZM80C-HP odpada a moze ZM80a-HP, albo Thermaltake Giant II sa wyzsze w tylniej stronie grafiki niestety radiatory na BGA zostaja - pamiec na 700 MHz diabelsko sie grzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 czyli ZM80C-HP odpada a moze ZM80a-HP, albo Thermaltake Giant II sa wyzsze w tylniej stronie grafiki niestety radiatory na BGA zostaja - pamiec na 700 MHz diabelsko sie grzeje A nie prościej je przyciąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 musze mopyslec o przycieciu pilka jest tylko imadla brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 musze mopyslec o przycieciu pilka jest tylko imadla brak hmm zakładam ze bedziesz zdejmował te radiatory na czas ew piłowania <???> chyba za duze ryzyko zablakanego opilka :) Przy takim zalozeniu imadlo jest zbedne - biorac pod uwage ze radiator jest z aluminium ew miedzi to wystarczy wziac ostry pilnik - / tak zgadza sie ostry :) / i napierac radiatorem po pilniku - powinno isc jak masło :) zeby wygładzic ew głebsze rysy po pilniku zapatrz sie w kilka rodzajow papieru sciernego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ok dzieki lece do piwicy szukac pilnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 tez probowalem ale za duzo roboty :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 qrde, ja mam podobne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 tez probowalem ale za duzo roboty :>Dużo roboty? A gdzie tam Imadło Piłka do metalu i idzie jak masło pocięcie moich TT zajęło mi zaledwie pare minut. A opiłki jaki problem? pociąć wyszlifować wrzucić do wody obmyć szczoteczką wysuszyć i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 A gdzie tam Imadło .... no wlasnie - imadło - kolega wyzej napisał ze tego zelastwa nie ma :) Trzeba przyznac ze jednak to zelastwo jako trzecia reka sie pryzdaje :) Hmm teraz mnie naszło :idea: - a nie masz kogos kto ma taki sprzet - nie wiem konserwator ze szkoły, kolega z pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 no wlasnie bez imadla ciezko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 mam pytanko moze komus z was zostal cooler od radeona po wymianie na zalmana dokladnie chodzi mi o te czarne referencyjne ATI chetnie odkupie, bo wentyl ktory zapodal PowerColor na moim Radeonie 9600 PRO zaglusza wszystko w kompie propozycje na: rumbuc@o2.pl mile widziany link ze zdjeciem na ktorym jest oferowany wentylator, obojetnie jakie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owee Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Przymierzam się do zakupu tego coolerka ale wcześniej mam do was pytanie. Chcę go zamontować na Radeonie 9800 który będzie pracować na płycie ABIT-IC7. Mam tą wersję IC7 z wysokim niebieskim "orbowym" coolerem aktywnym i nie wiem czy nie będzie kolidował z tylnym radiatorem Zalman'a ZM 80C-HP - wiem że testowaliscie tą płytę - wieć mam pytanie do was czy jedno z drugim nie koliduje - chciałbym to wiedzieć zanim kupię cooler. Panowie doradźcie ! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0ses Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a probowal ktos zalozyc zm80c-hp na radka bez dziur. wiercenie plytki/laminatu jest wogole mozliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...