Dr.Frost Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Mam taki problem. Po łażeniu po stronach XXX władował mi sie do internet explorera jakiś pro0gram albo co. Za każdym razem jak otworze oko internet exp. to uruchamia mi sie kilka innych. Sęk w tym że msconfigu mam wszystkie zbedne powyłaczane. Wszytkie takie progsy odinstalowane i nadal to jest. HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Zainstaluj sobie Adware i przeskanuj system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Po skanowaniu Ad-aware'm okienka napewno znikną. Do blokowania popup'ów polecam MyIE2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Najprostszy powod ale :P Sprawdziles jak amasz strone startowa w IE ??!! Niekiedy XXX wstawiaja sie na startowe :( tak mi kumpel mowil :) oFcoz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Najprostszy powod ale :P Sprawdziles jak amasz strone startowa w IE ??!! Niekiedy XXX wstawiaja sie na startowe :( tak mi kumpel mowil :) oFcoz Nie no bez przesady o takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły też sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 spybot i po sprawie. polecam mozille i nie sciaganie dialerow do systemu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...