Setnik Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Baza danych udostępniona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Wygląda na to, że najlepiej "na biegu" zmienić hasło do konta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashey_pl Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zmieniłem jak tylko dostałem maila 18.12.2018. Zero problemów czy nie chcianego spamu na komórkę poprzez sms czy spamu na skrzynkę mailową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonder Boi Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Haa xD a jak się kłóciłem z takim jednym Panem, że morele to ostatnie miejsce gdzie chciałbym pieniądze wydawać, to był wielki żal i oburzenie jak tak mogę mówić bo takie rzeczy się zdarzają xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...