Skocz do zawartości
Darcon

Cichy Sound - ECS K7S5A !!!!Hełp!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

:twisted: mam w/w mobo i uzywam sound co mi na niej dali 8) ale jest to niezwykle cicha karta wprawdzie jade na wzmacniaczu i kolumnach ale jak przychodzi uzywac słuchawek to mnie krew zalewa (sluchawek niestety nie podloncze pod wzmacniacz bo troszke daleko)

czy jest moze jakis lepszy sterownik do tej karty albo jakis prog ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ta sama plyte i jakos nie zauwazylem zeby miala ona cicha karte muzyczna. cianiarskiego wzmacniacza uzywasz i tyle. wprawdzie rowniez potem przesiadlem sie na sb live 5.1 ale jakiejs specjalnej roznicy w glosnosci nie zauwazylem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bullshit.............ta karta strasznie cicha jest .......bez wzmachola sie nie da a na samych sluchawkach jest niezla padaka...

ktos kto slucha na sluchawakach bez wzmachola to musi byc naprawde niezle zdesperowany. a nie wiem czy inne stery cos dadza. wogole jak sie je znajdzie. a jak juz to az tak zle nie jest. jak masz za daleko do wzmachola wystarczy poszukac w necie schematu jakiegos prostego wzmacniacza (garstka elementow i 5 min. roboty na "pajaka" polutowane) zasilanie z kompa i wsio do sluchawek nadaje sie idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ta sama plyte i jakos nie zauwazylem zeby miala ona cicha karte muzyczna. cianiarskiego wzmacniacza uzywasz i tyle. wprawdzie rowniez potem przesiadlem sie na sb live 5.1 ale jakiejs specjalnej roznicy w glosnosci nie zauwazylem.

Kiepski wzmacniacz??? :x moze kilka latek ma ale potrafi zdenerwowac sasidów a mieszkam w niemałym domku. :) chwała rodzicom za to !!!

chodzi mi ze jezeli podlanczam bezposrednio słuchawki do kompa ( a coraz czesciej wynosze kompa) to raczej wzmacniacza i calego soundsystem nie biore 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi