Pracoholik12 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Hej wszystkim, Czy moglibyście doradzić mi zakup sprzętu pod przeglądanie internetu i obsługę pakietu office? Osobiście znalazłem kilka ciekawych notebooków marki HP, MSI i Lenovo w sklepie SkyNet ale wole uzyskać opinię kogoś kto zna się lepiej. Z góry dziękuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Czy to są twoje jedyne wymagania? Nie zamierzasz grać w jakieś gry? Jaki rozmiar matrycy cię interesuje? 15,6 czy 17,3"? A przede wszystkim jakim budżetem dysponujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIKJAR Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Nie znam twoich oczekiwań - ale skoro nie potrzebujesz jakiś super osiągów w grach, a szukasz laptopa do prostych zadań, możesz poszukać w poleasingach, kupisz tanio, a w klasie A+ raczej nie zauważysz różnicy, bo wyglądają w większości jak nowe. Uważam, że warto brać w kwocie do 1000zł G1, bo akurat jest w promocji. Miałem okazje z niego korzystać i szczerze polecam. Do gier raczej się nie nada - chyba, że do tych starszych, ale wszystko inne spokojnie pójdzie; https://www.sklep.precio.pl/pl/p/Notebook-HP-Elitebook-840-G1-HD-i5-4300U-8GB-240GB-SSD-W7P/308 Ewentualnie w większym budżecie, możesz sprawdzić elitebooka G2 i G3. Jakość biznesowa, więc nie plastikowy syf. ;) Można też rozglądać się za latitudami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...