Sorn Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Hej, Mam problem, otóż muszę kupić dysk SSD dla starszej osoby, która przegląda jedynie internet i może jeszcze kiedyś napisze coś w libreoffice. Chodzi o to by był to dysk min 256GB. Chciałbym na taki cyrk wydać 150zł max. Chcę by był tylko jedna partycja na wszystkie dane. Zwłaszcza, że chodzi o upgrade starego laptopa Lenovo 500G Chodzi dokładnie o ten model: https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/notebook-lenovo-g500-59-419362 Jakie dyski SSD polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Za mało chcesz wydać Polecam Crucial MX500 500GB, no ale to za 300zł. Czy warto do tego laptopa? Warto, bo zawsze możesz ten dysk przełożyć do czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgreed66 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 To jest laptop tylko do przeglądania internetu dla starszej osoby. Co tam chcesz oprócz windowsa? :) Nawet Goodram CX 400 wygląda ok. A się mieści w budżecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorn Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Niby nic nie oczekuję, ale czytałem, że mogą być problemy z kompatybilnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgreed66 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Z M2 mogą być numery, bo są "klucze" B,M,B&M. Ale przy sata nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...