hallan1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Witam, Co jakiś czas gaśnie mi monitor na 2-3 sekundy, co może byc problemem? Ryzen 5 2600, chlodzenie macho rev b Rtx 2070 windforce B450 tomahawk 2x8 gb Aegis 3000(ustawione na 2933) Ssd su800 Zasilacz fm2 600 Temperatury procesora w grach nie przekraczają 60 stopni, w occt max 73 stopnie. Karta ustawiona na 77stopni max i tego nie przekracza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 To jedyny monitor podpięty pod kartę graficzną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hallan1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Tak, przez displayport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgreed66 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Nie odpalałeś przypadkiem freesynca? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hallan1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2019 23 minuty temu, Zgreed66 napisał: Nie odpalałeś przypadkiem freesynca? :P Mam odpalonego, ale to juz miałem jak wyszły sterowniki do tego. A monitor zaczął gasnąć jakies 2-3 tygodnie temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helios128 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Masz inny monitor lub komputer. Podłączył bym monitor do laptopa lub innego kompa w celu ustalenia czy to sam monitor czy może karta graficzna. Mam obecnie taki monitor - co jakiś czas pokazują się artefakty i po chwili monitor robi się czarny (nie wyłącza się tylko podświetlenie się wyłącza). Myślałem że to karta grafiki - wymieniłem nie pomogło. Podłączyłem do innego kompa i problem nigdy nie wystąpił. Podłączyłem z powrotem do pierwszego kompa i dalej to samo. Wsadziłem grafikę z drugiego kompa do pierwszego i nadal monitor gaśnie. O dziwo jeśli na tym zestawie mam zainstalowanego linuxa to problem nie występuje. Czyli wychodzi na to że stertowniki na windowsie i tylko na tej maszynie nie tolerują tego monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Mam podobnie na PG279Q - display port + Gsync. Podpięty przez HDMI bez Gsynca działa bez problemu... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hallan1989 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Wyłączyłem g sync i na razie działa :D i mam stabilniejsze fps w grach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...