waldek_itc Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Od dwóch miesięcy jestem "szczęśliwym" posiadaczem karty Mpeg TV Station / PCI firmy KWORLD na chipsecie CONEXANT 878A. Oprogramowanie dołączone do karty InterVideo WinDVR nie jest przeznaczone do WIN XP. Po upgradzie sterowników do karty obraz poprawił się, ale nadal nie mam dźwięku. Chciałem sciągnąć upgrade oprogramowania lecz niestety producent nie przewidział upgradu do wersji WIN XP - każe sobie zapłacić za nowszą wersję. PRZECIEŻ JUŻ ZAPŁACIŁEM ZA OPROGRAMOWANIE WRAZ Z KARTĄ !!! Będąc na stronie producenta oprogramowania sciągnąłem wersję InterVideo WinDVR3 myśląc, że to jest upgrade do WIN XP. Niestety jest to tylko wersja trial ( tylko 10 min.) Wiem, że nie powinienem (możecie mnie "zjechać"), ale jestem już zdesperowany - proszę podajcie jakiś kod albo link do odblokowania w/w oprogramowania. Byłem już na wielu stronach (z crackami i serialami) i niestety tej wersji nie ma. Zdesperowany - Wszystkich Was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Jeżeli karta jest na 878A to nie musisz korzystać z oprogramowania dołączonego do karty. Jest wiele programów które obsłużą tą kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek_itc Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Faktycznie nie napisałem - do karty dołączony jest pilot, którym można (wiele, jak każdym pilotem ;)) ) - również wyłączyć kompa. Tak więc oprogramowanie jest niezbędne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ściągnij sobie bremote to będziesz mógł tym pilotem kontrolować cały system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...