wek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 witam mam plyte abit kt7 oparta na via kt133 od poczatku mam problemy z usb po pewnym czasie sprzet (skaner, cyfrak, webcam) po prostu sie wiesza i koniec kupilem wiec sobie dzisiaj nowy kontroler usb (2.0) na pci i jak sie okazalo jest on oparty na... VIA VT6202 (sic!) oczywiscie nic bym przeciwko temu nie mial gdyby nie fakt, ze na tym kontrolerze sprzet usb wiesza mi sie jeszcze szybciej niz na tym z plyty glownej (po prostu nic sie nie da na nim zrobic!!!) zainstalowalem najnowsze drivery itp. i dalej to samo czy ktos z Was sie tez z tym spotkal? co robic? pomocy!!! help!!! ratunku!!! pozdrawiam, ps. wczesniej od kolegi pozyczylem kontroler usb 2.0 na pci z tym, ze oparty na necu i na tamtym dzialalo wszystko ok! a wiec czy jedyne co mi pozostaje, co ten ktory teraz mam rzucic w kat i leciec do sklepu po taki oparty na necu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 idź na www.viaarena.com i poszukaj via usb filter czy jakoś tak. Nie wiem, do czego to, ale Ty sobie poczytaj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 zrobilem tak jak napisales i dalej nic... tzn. to samo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>l to za okno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A nie możesz się z kumplem na stałe kontrolerami USB zamienić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...