wek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 witam jak przestawic karte graficzna (riva tnt 2 model 64) aby dzialal w overlay mode w windowsie 2000? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 a co to jest kurde??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 mam tuner tv, ale dolaczone do niego oprogramowanie jest... kiepskie delikatnie mowiac :) uzywam wiec btv - bardzo fajny program, ale wymaga on, aby karta graficzna pracowala w trybie overlay i caly czas tak dzialalo, ale ostatnio zainstalowalem webcama i pomimo, ze juz jego nie ma, to i tak karta graficzna nie chce teraz wystartowac w trybie overlay - probowalem wszystkiego chyba, nowe sterowniki itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Riva tuner- tam widziałem ustawienia do overlaya gdzieś upakowane, ale nie wiem jak działały, nie testowałem, bo nie było mi to nigdy potrzebne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...