Bushido Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2019 Witam, słowem wstępu, obudowa ma 3 pozycyjny suwak z nastawami obrotów wentylatorów High-Off-Low. Moja karta to vega 64 ref. Podczas grania macając ręką po obudowie przesunąłem suwak z Off na Low. Ekran zgasł, karta również - logo jak i wskaźnik. Komputer zresetowałem, i zostałem przywitany "dymkiem" wiadomości (taki z prawej u dołu na win 10) mówiącym, że "Z powodu nieoczekiwanego błędu systemu przywrócono domyślne ustawienia funkcji Radeon WattMan". Ok no biggie. Włączyłem jakąś niewymagającą grę, i przywitała mnie kakofonia coil whine... Jakbyś suce w cieczce nadepnął na ogon i oblał talerzem gorącej zupy... PIERWSZY KU**A DZIEŃ POSIADANIA KOMPUTERA ZA 7 KOŁA! Jako że o obudowach ma być tutaj mowa, moje pytanie jest następujące: Skąd ta obudowa czerpie zasilanie do napędzania wentylatorów? _____________________________________________________________________ Co do samej karty wrócę w jakim innym wątku, bo to jeszcze nie koniec cyrków z nią ( ͡° ͜ʖ ͡°). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2019 na pewno wszystko dobrze podłączone? na off wentylatorki się kręciły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 W dniu 4.05.2019 o 22:17, Bushido napisał: Skąd ta obudowa czerpie zasilanie do napędzania wentylatorów? _____________________________________________________________________ Co do samej karty wrócę w jakim innym wątku, bo to jeszcze nie koniec cyrków z nią ( ͡° ͜ʖ ͡°). Z wtyczki SATA. Trzeba było kupić coś normalnego, a nie niewypał Vegę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...