DonPeridion Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Witam poszukuję tablet'a do pracy w terenie . Zależy mi na mocnej baterii aby w ciągu 8h pracy się nie rozładował :)(w razie w jest ładowarka samochodowa :D ). Będzie on używany do odczytywania plików pdf/email (aby to w miarę płynnie chodziło) i slot na kartę sim do internatu. Firma jest mi obojętna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2019 Jakiś laptop ~13-14" się nie sprawdzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPeridion Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Witam niestety nie , zależy mi na tablecie - mobilność , a jak się połamie za tą kwotę to serce aż tak pękać nie będzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...