Xon Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Oczywiscie, ze podajemy wyniki z 2001... W tym watku wiekszosc podawala 2000 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ups.. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dione Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Dunaj sorki ale troche chyba przesadziles wlasnie zlozylem zestawik kumplowi na p4 1,6 ustawionym na magistralke 533 i ati 7500 ati 7500 (co innego 8500) to dno na 3dmarku 2001 ma okolo 3700 kiedy ja na celinie 1,3 na 1,56 puszczonej mam 4050 i gf-ie 2 ti prolinka jesli chodzi o jakosc obrazu to fakt super duzo lepiej nish nvidia ale osiagi marne jak barszcz i prosze nie bluzgac na prolinka to sa super karty tak woli ciekawosci powiem ze gf3 (ti200) prolinka jest najlepiej krecaca sie karta na rynku pozdroofka all :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 i prosze nie bluzgac na prolinka to sa super karty tak woli ciekawosci powiem ze gf3 (ti200) prolinka jest najlepiej krecaca sie karta na rynku:?: :?: :?: A co do 3dmarkow to lookajcie w konfig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 i prosze nie bluzgac na prolinka to sa super karty tak woli ciekawosci powiem ze gf3 (ti200) prolinka jest najlepiej krecaca sie karta na rynku pozdroofka all :) a ja myslalem ze Geinward :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...