Rider Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 http://allegro.pl/show_item.php?item=14797626 Moze sie myle ale cena wydaje mi sie troche za wysoka jak za ta karte 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 troche za wysoka. BTW jest sobie taki temat http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16483 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Sorry ale nie pomyslalem o tym Topicu. Ale siedze cala noc przy komputerze wiec troszke zmeczony jestem - to wszystko co mam na swoje usprawiedliwienie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 oki :) zostako Ci odpuszczone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 oki :) zostako Ci odpuszczone :P Dzieki za milosierdzie :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 hmmmmm wydaje mi sie ze jednak kolesie troche przeplacaja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Kolesie nabijaja a pozniej se olewaja i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Kolesie nabijaja a pozniej se olewaja i tyle.Dokladnie a pozniej ktos musi zaplacic prowizje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ktoś się chyba o jedno 0 pomyliś, chaciaż 200pln to on i tak nie jest warta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Cena minimalna nie zostala osiagnieta 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...