Lenyx4444 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2019 Witam, czy w zasilaczu SilentiumPC 600W Vero M2 Bronze mogę podpiąć do niego wtyczki tak jak mi się podoba, skoro wszystkie wejścia w zasilaczu są jednakowe ??? Nie muszę sie martwić że coś źle podepnę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikiin Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikiin Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 Jak widać, atx 24 pin (do zasilania płyty głównej) oraz eps 8 ipn (do zasilania procka) nie są modularne czyli wychodzą prosto z zasilacza, z tego białego kółka po prawej stronie; dyski/nagrywarki z górnego rzędu; karta graficzna z dolnego; w sumie to nie wiem czy będzie to miało jakieś znaczenie skoro sloty nie są dedykowane/opisane ale skoro tak wygląda zdjęcie ze strony silentiumpc to tak zrób ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...