przeciwnik Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Panowie nie wiecie czy już można ściągnąc oficjalną wersje nero burning rom 6 ? ponoć 18 lipca miała być premiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 nero6 jest tylko że beta pod nazwą nero6 ultra edition .. 200mb ja poczekam na pełnoł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 a nie wiesz skąd można je ściągnąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 nero6 jest tylko że beta pod nazwą nero6 ultra edition .. 200mb ja poczekam na pełnoł :) Są rózne wersje od 50 do 330 mega i są to niekoniecznie wersje beta. Do zassania w sieciach p2p (eMule, Bittorrent itd.) :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No to nowe nero ukaze sie dopiero 25 lipca - mowa tu o wersji 6.0.0.6 ( nie wersji beta ktora krazy w sieci i ma numer 6.0.0.0) http://www.nero.com/en/content/c1055951946...#c1055951946540 Czyli znowu zaczelo sie odliczanie od poczatku - a juz wczoraj byl tzw zerowy dzien a dzis znowu mamy magiczna "6" i zmieniona tekscie date na 25 July Ciekawie ile jeszcz erazy bedzie odliczane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Nero 6 jest od 2 dni w sprzedazy narazie tylko wersja box Upgrade wersji przykładowo 5.5.10.42 bedzie mozliwy bo gdzies czytalem ze w jakis okreslonych warunlach tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja zassałem ze strony http://www.polprog.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nowe Nero 6.0.0.9 + programy towarzyszące (razem 55,3 MB) dostępne na stronie: www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Pełna wersja - > 330MB a w niej Nero, Nero Express, Nero Mix i jeszcze trochę innych programów - wszystko dostępne od 11 lipca NERO 6 ULTRA EDITION © AHEAD Supplier ...: Team PHXiSO Release Date ..: 07-11-2003 Packager ...: Team PHXiSO Genre .........: CD BURNING Tester .....: Team PHXiSO Release Size ..: 1CD 14 @ 15MB Protection .: SERIAL Method ........: BIN/CUE+RAR Developer...: AHEAD Rating ........: <10/10> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 http://www.nero.com/en/nero-prog.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 jest może gdzieś polska wersja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 jest może gdzieś polska wersja Na stronie Nero jeszcze nie ma ale pisze że niedługo bedą inne wersje językowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Jest już wersja polska - trochę lewa (wyświetla się w opcjach jaki język niemiecki), ale działa. Link: http://popolsku.fr.pl/pliki/nero_pl.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 u mnie smiga juz nero 6.0.0.11 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 "]u mnie smiga juz nero 6.0.0.11 :) U mnie już od ośmiu dni 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Warto go zaisntalowac? Nie widze zbytnio sensu ale moze i potestuje go troche zanim mienie czas probny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarenka_0 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 witam mam nero 6chodzi bez problemu ale jak nagrywam płytę na najmniejszym napędzie (tak mi doradzono) to problem jest: właczam płytę na CD i- jeżeli piosenki lecą pokoleji niema problemu- ale jak chce pogonić to czasami niedziała co mogłam zrobić źle nagrywając płytę ...pomożecie........aga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Nie nagrywa się płyty z najmniejszą prędkością. To bzdura! Jeśli chodzi o plyty audio to istnieje szkola mówiąca, iż nalezy je nagrywać +/- x16. Ale to też nie jest regóła. Zależy jaką masz spawarkę, jakiego producenta płyty i bardzo ważne, na jakim sprzęcie (stacjonarnym) odtwarzasz płyty. Nie ma złotego środka. Sam musisz kombinowac z jaka prędkością nagrywać jakie płytki by twój odtwarzacz je łykał. Dobra rada wujka Władka B) Nie oszczędzaj, nie warto. Wybieraj płytki sprawdzonych producentów np. TDK, Verbatim itp. Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Eskan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...