R3N3G4T Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Chciałbym zasięgnąć rady, szanownych forumowiczów, na temat słuchawek do komputera. Chodzi mi o słuchawki do trzystu złotych, najlepiej z mikrofonem. Przeznaczone głównie do grania w gry, prowadzenia rozmów oraz słuchania muzyki. Jeżeli maja państwo propozycje słuchawek bez mikrofonu prosiłbym również o doradzenie w kwestii mikrofonu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blady.666 Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 HyperX Cloud II ~320zł Z tańszych - SUPERLUX HMC631WH ~200zł Superluxy bardzo fajnie grają - gorzej od Cloudów, ale za mniejsze pieniądze. Cloudy to już chyba klasa sama w sobie. Poczytaj recki, ludzie sobie chwalą. Od siebie polecę zakupić oddzielnie słuchawki i mikrofon - w moim przypadku znakomicie zdał egzamin zestaw SOMIC V2 + mic ZALMAN ZM-MIC1. Kupiłem tą parę poniżej 150zł, więc nie mam powodów do narzekań. Od tego zestawu Cloudy wypadają trochę lepiej, ale to za sprawą mikrofonu i zamkniętej konstrukcji, ale że ja używam słuchawek nie tylko do gier, to jestem 100% zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2019 Proponuję ten model słuchawek od ISK skoro budżet jest do 300 zł: https://www.morele.net/sluchawki-isk-audio-isk-hd9999-977733/ I do tego ja wyżej ZALMAN ZM-MIC1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk23343 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 Osobiście sama lubię pograć w gry w wolnym czasie i przy tym świetnie sprawują mi się Słuchawki LOGITECH Gaming G Pro. świetna jakość dźwięku, nawet przy mocniejszych basach, mikrofon działa bez zarzutu. Nie byłam z początku przekonana do tego sprzętu, dziś nie mogę się z nim rozstać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicToc Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 Teraz w tym budżecie można kupić słuchawki Corsair Void Elite Surround https://tiny.pl/72l7b Bardzo dobre wykonanie obudowy jak i materiału dzięki czemu uszy nie bolą od nacisku. Dobra jakość dźwięku za te pieniążki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw1lber Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2020 Teraz masz dobrą promkę na Logitechy zmieścisz się i w budżecie i w wymaganiach. Logitech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...