Stilutypie Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 Witam chciałem spytać się was rust gamerzy , ile fps będę mieć przy takich specyfikacjach, i jak ustawieniami dojść do takich klatek , ponieważ nie mam za dużo fps na officialach / zmodowanych itd. Moja specyfikacja: Grafika: MSI r9 radeon gaming [8gb 512bitów] Procesor: Ryzen 7 1700x [3.6ghz 8rdzeni i 16watkow] Ram: Hypperx predator 16gb [ustawione na 2933mhz] Dysk: HDD seagate ile powinienem miec fps , lub jak ustawic gre pod 100+fps ? prosze o pomoc dzieki elo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2019 Pokaż screena z ustawieniami grafiki to się coś podpowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stilutypie Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 W dniu 16.05.2019 o 16:45, Michikun napisał: Pokaż screena z ustawieniami grafiki to się coś podpowie :) po co? po prostu powiedz na jakie ustawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...