reyden Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Mak kilka problemów z tym programem : 1. Spacja niechce mi działać 2. Jak wstawic tło ( przygotowałem obrazek tła -fotmat .jpg oraz .gif - dje własciwosci strony - obrazek tła - zaczam ten obrazek - OK , w DW wygląda ok , ale w przeglądarce to juz jest zle , tła wogóle nie widać , i sa problemy z linkami [ wszystko jest w jednym katalogu ] ) :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_wlc Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ehehe, nie potrafisz korzystac z dreamweavera, hehehe :D:D:D dobry z Ciebie kolo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 poprzednii problem częsciowo rozwiązany , na serverze strona jest wyswertlana poprawnie ale mam kolejny problem : wejdzcie na www.gold.piwko.pl i kliknijcie w odnosnik DXGold ( flashowy ) ; Co zrobic/ustawic tak , żeby stronka ta ( i inne ) otwierały sie w ramce obok a nie jako osobna strona :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 poprzednii problem częsciowo rozwiązany , na serverze strona jest wyswertlana poprawnie ale mam kolejny problem : wejdzcie na www.gold.piwko.pl i kliknijcie w odnosnik DXGold ( flashowy ) ; Co zrobic/ustawic tak , żeby stronka ta ( i inne ) otwierały sie w ramce obok a nie jako osobna strona :?: :?: target frame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...