zajecc Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 Cześć dołączę się, po lekturze testów i recenzji słuchawek nausznych, potrzebuję Waszej ostatecznej opinii. Szukam słuchawek głównie do biura (praca), czasem ewentualnie rozrywa (w domu). Przez długi czas miałem na oku Bluedio T4 aktualnie bardziej skłaniam się ku T5 vs F2. Jednak gdy patrzę w "polecane słuchawki bezprzewodowe" - https://www.audiofan...dowe-bluetooth/ nie ma w nim żadnych z wymienionych, są BluedioTM oraz Edifier W820BT. Biorąc pod uwagę także to, że nosze okulary które z tych modeli Bluedio T5 / F2 / TM vs Edifier W820BT byłyby najwygodniejsze ? PS: główne źródło to laptop oraz xiaomi mi6 / mi9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 Po cholere zakładasz drugi taki sam temat? Nikt nie odpowie za ciebie które słuchawki będą dla ciebie wygodniejsze. Spognie też kupujesz na podstawie poleceń czy idziesz do sklepu przymierzyć?Już Ci pisałem sam posłuchaj i sprawdź nikt za Ciebie tego nie zrobi. Zwłaszcza że już zaweziłes grupę słuchawek Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...