Skocz do zawartości
kossaa

Nie dziala klawiatura jak podlacze dvd...

Rekomendowane odpowiedzi

Problem jak w temacie...

Bios prawie na dafaultowych ustawiniach. (def tez nie dziala) oryginalny nie flashowany.

Wczoraj zmienilem procka z 1700+ na 1700+ tylko ze nowy ma napiecie 1.5 a nie 1.6 jak stary.

Przed zmiana wszystko pieknie dziala, wkladam proca nowego i **** nie dziala mi klawa.

Wyswietlacz led pokazuje za kazdym razem cos innego, wiec to nie jest raczej jakas konkretna rzecz (wg wyswietlacza ofkaz :D )

Bez o/c tez nie dziala :/

Prosze o pomoc, bo przydala by mi sie mozliwosc skorzystania z dvd :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam cos podobnego: u mnie gdy podczas pracy otworze obudowe i ja amkne to tez klawiatura przestaje dzialać; pomaga dopiero wyłączenie z pradu i popstrykanie powerem; potem załączam i jest git; wydaje mi sie ze trzeba uziemic obudowe; ja nie mam do czego; jesli ty mozesz to zrobic, to sprawdź to;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz pisze klawiatura ekranowa :D

kompa mam na ziemi, na "pajaczka" przez listke do gniazdka z uziemieniem. wszystko lezy na gabkach dodawanych do sprzetu (one sa chyba antystatyczne?)

moze tak : obojetnie jak naped optyczny i gdzie podlacze to ne moge korzystac z klawiatury :/

napedy wykrywa i sa sprawne, klawiatura tez.

wszystko ok (chyba ;) ) oprocz klawy :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie malo prawdopodobne ale sprawdz na innej klaw 

:D

Moze znajde jakas klawiature w domu, ale wg mnie to nie w tym rzecz. Bo klawiatura jest sprawna (wlasnie na niej pisze, ale mam wszystkie napedy cd odlaczone). I na tej plycie kiedys ona dzialala. Kiedys - przedwczoraj. Tyllko, ze wymienilem procka i wtedy sie zaczelo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...