kossaa Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Problem jak w temacie... Bios prawie na dafaultowych ustawiniach. (def tez nie dziala) oryginalny nie flashowany. Wczoraj zmienilem procka z 1700+ na 1700+ tylko ze nowy ma napiecie 1.5 a nie 1.6 jak stary. Przed zmiana wszystko pieknie dziala, wkladam proca nowego i **** nie dziala mi klawa. Wyswietlacz led pokazuje za kazdym razem cos innego, wiec to nie jest raczej jakas konkretna rzecz (wg wyswietlacza ofkaz :D ) Bez o/c tez nie dziala :/ Prosze o pomoc, bo przydala by mi sie mozliwosc skorzystania z dvd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 mam cos podobnego: u mnie gdy podczas pracy otworze obudowe i ja amkne to tez klawiatura przestaje dzialać; pomaga dopiero wyłączenie z pradu i popstrykanie powerem; potem załączam i jest git; wydaje mi sie ze trzeba uziemic obudowe; ja nie mam do czego; jesli ty mozesz to zrobic, to sprawdź to; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 teraz pisze klawiatura ekranowa :D kompa mam na ziemi, na "pajaczka" przez listke do gniazdka z uziemieniem. wszystko lezy na gabkach dodawanych do sprzetu (one sa chyba antystatyczne?) moze tak : obojetnie jak naped optyczny i gdzie podlacze to ne moge korzystac z klawiatury :/ napedy wykrywa i sa sprawne, klawiatura tez. wszystko ok (chyba ;) ) oprocz klawy :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 pewnie malo prawdopodobne ale sprawdz na innej klaw :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 pewnie malo prawdopodobne ale sprawdz na innej klaw :D Moze znajde jakas klawiature w domu, ale wg mnie to nie w tym rzecz. Bo klawiatura jest sprawna (wlasnie na niej pisze, ale mam wszystkie napedy cd odlaczone). I na tej plycie kiedys ona dzialala. Kiedys - przedwczoraj. Tyllko, ze wymienilem procka i wtedy sie zaczelo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...