mak777 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Qrcze, od czwartku szukam wszędzie tej płytki!! Nigdzie nie mają na stanie, czy ktoś potrafi mi podać jakis sklep gdzie mają? I w jakiej cenie? Albo chociarz adresy lub telefony lub strony wrocławskich sklepów, może jakieś przeoczyłem! Bardzo pilna sprawa! Bo dzisiaj zostaje bez mobo! Zamówiłem sobie w Tedsofcie, ale dostałem przed chwilą maila że niestety nie mają jej na stanie i będzie najwcześniej środa-czwartek, z tym że nie napewno :( Tak więc jeśli nie znajde zaraz jakiegoś sklepu to się chyba pochlastam :( Pomóżcie dobrzy ludzie ;] Podajcie sklepy Wrocławskie (komputerowe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Qrcze, od czwartku szukam wszędzie tej płytki!! Nigdzie nie mają na stanie, czy ktoś potrafi mi podać jakis sklep gdzie mają? I w jakiej cenie? Albo chociarz adresy lub telefony lub strony wrocławskich sklepów, może jakieś przeoczyłem! Bardzo pilna sprawa! Bo dzisiaj zostaje bez mobo! Zamówiłem sobie w Tedsofcie, ale dostałem przed chwilą maila że niestety nie mają jej na stanie i będzie najwcześniej środa-czwartek, z tym że nie napewno :( Tak więc jeśli nie znajde zaraz jakiegoś sklepu to się chyba pochlastam :( Pomóżcie dobrzy ludzie ;] Podajcie sklepy Wrocławskie (komputerowe) w Poplandzie! na ulicy Kołłątaja albo kotlarskiej. Cena:390zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ooo wielkie dzięki!! A nie wiesz do której czynny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 W poplandzie ani jednym ani drugim nie maja od dwóch tygodni!!! Qrcze, nikt więcej nie wie gdzie mogą mieć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 W poplandzie ani jednym ani drugim nie maja od dwóch tygodni!!! Qrcze, nikt więcej nie wie gdzie mogą mieć?? a nie możesz zamówić z sirius.pl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 spróboj w prolinie www.proline.com.pl maja sklep we wrocku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 spróboj w prolinie www.proline.com.pl maja sklep we wrocku Ale nie mają solteków i nie sprowadzą ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 jutro niedziela sprbj na giełdzie w polibudzie ;-) może ci sie uda ja tam kupiłem swojego epoxa dawno temu :) powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No i tak zrobie właśnie ;] A jak nie to cóż, będe pare dni bez kompa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 No i tak zrobie właśnie ;] A jak nie to cóż, będe pare dni bez kompa :( Ja przy wymianie kompa byłe 3 tygonie bez sprzętu więc nie zazdroszcze Ci tego :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Qr*** :!: Nawet na polibuidzie nie mieli, ale mam jakiś cennik, dzwoniłem i akurat ktoś był i mówił że chyba mają na stanie, jak jutro nie będzie to się pogniewam na kogoś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 No i tak zrobie właśnie ;] A jak nie to cóż, będe pare dni bez kompa :( tak offtopicowo: słabiutki masz ten wynik w 3dmarku2k1. Jak na taki sprzęt powinieneś mieć koło 10k. Ja mam ponad 11k na pentiumie, ty powinieneś mieć więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Wiem, ale mój system to już dziadek ;] Dysk formata nie widział ponad rok, system zawalony, dysk nie wyrabia ;] Pozatym GF jest tak średnio podkręcony... Ale mniejsza o to ;] Lepiej mi powiedzcie gdzie we Wrocławiu dostane Solteka od ręki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...