Skocz do zawartości
mak777

Gdzie we Wrocławiu można kupić Soltek SL-75FRN2-L??

Rekomendowane odpowiedzi

Qrcze, od czwartku szukam wszędzie tej płytki!! Nigdzie nie mają na stanie, czy ktoś potrafi mi podać jakis sklep gdzie mają? I w jakiej cenie? Albo chociarz adresy lub telefony lub strony wrocławskich sklepów, może jakieś przeoczyłem! Bardzo pilna sprawa! Bo dzisiaj zostaje bez mobo! Zamówiłem sobie w Tedsofcie, ale dostałem przed chwilą maila że niestety nie mają jej na stanie i będzie najwcześniej środa-czwartek, z tym że nie napewno :( Tak więc jeśli nie znajde zaraz jakiegoś sklepu to się chyba pochlastam :( Pomóżcie dobrzy ludzie ;] Podajcie sklepy Wrocławskie (komputerowe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrcze, od czwartku szukam wszędzie tej płytki!! Nigdzie nie mają na stanie, czy ktoś potrafi mi podać jakis sklep gdzie mają? I w jakiej cenie? Albo chociarz adresy lub telefony lub strony wrocławskich sklepów, może jakieś przeoczyłem! Bardzo pilna sprawa! Bo dzisiaj  zostaje bez mobo! Zamówiłem sobie w Tedsofcie, ale dostałem przed chwilą maila że niestety nie mają jej na stanie i będzie najwcześniej środa-czwartek, z tym że nie napewno :( Tak więc jeśli nie znajde zaraz jakiegoś sklepu to się chyba pochlastam :( Pomóżcie dobrzy ludzie ;] Podajcie sklepy Wrocławskie (komputerowe)

w Poplandzie! na ulicy Kołłątaja albo kotlarskiej. Cena:390zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qr*** :!: Nawet na polibuidzie nie mieli, ale mam jakiś cennik, dzwoniłem i akurat ktoś był i mówił że chyba mają na stanie, jak jutro nie będzie to się pogniewam na kogoś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i tak zrobie właśnie ;] A jak nie to cóż, będe pare dni bez kompa :(

tak offtopicowo: słabiutki masz ten wynik w 3dmarku2k1. Jak na taki sprzęt powinieneś mieć koło 10k. Ja mam ponad 11k na pentiumie, ty powinieneś mieć więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, ale mój system to już dziadek ;] Dysk formata nie widział ponad rok, system zawalony, dysk nie wyrabia ;] Pozatym GF jest tak średnio podkręcony... Ale mniejsza o to ;] Lepiej mi powiedzcie gdzie we Wrocławiu dostane Solteka od ręki!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...