eayse Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 W weekend przeinstalowałem system i zniknęła mi opcja ustawienia rozdzielczości 1440p. Zamiast tego mam jakaś dziwna 2048x1536, w liście wszystkich trybów także nie mogę dodać 2048x1440. Dopiero jak w panelu sterowania Nvidia dodałem nową "nieobsługiwaną przez monitor" ręcznie rozdzielczość to się pojawiła. Ktoś wie, z czego może to wynikać? GTX 1080 / LG OLED TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingdeimons Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) brakujący sterownik do monitora? Edytowane 3 Czerwca 2019 przez kingdeimons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eayse Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Spróbuję dzisiaj odinstalować i wskazać, by jeszcze raz je pobrał. Niby pokazuje mi we właściwościach Generic PnP Monitor - LG TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 Miałem coś takiego na Radku. Jak włączyłem super rozdzielczość wirtualną w sterowniku. Może użyj ddu uninstaller. Solidnie usuń stery. I zainstaluj na nowo? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eayse Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Bede musial sprobowac bo nic nie pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nie zmieniłeś połączenia z dp na HDMI lub na odwrót? Z reguły do pełnej kompatybilności preferowany jest display port.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eayse Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Poszla reinstalacja systemu i niestety - nadal to samo. Może jakaś aktualizacja do telewizora poszła. Mam np: 2048x1536 / zamiast 1440 1920 x 1440 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 to jest telewizor? Tam może nie być rozdzielczości 2560x1440. tam bedzie albo 1920 albo 4k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eayse Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 na 1060 była - LG Oled B6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eayse Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2019 5 godzin temu, eayse napisał: na 1060 była - LG Oled B6. Chyba ze nie pamietam i najpierw instalowalem system na monitorze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...