hallan1989 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 Witam forumowiczów, kończy mi się umowa i zastanawiam się jaki telefon wybrać. Aktualnie używam HTC U11 i jestem zadowolony z tego smartfona. Moje pytanie jest następujące czy warto dopłacać do flagowca typu samsung s10+ lub p30pro(tutaj też kwestia bana dla huawei od usa) czy tańszy flagowiec typu oneplus 7 pro? Zastanawiałem się jeszcze nad htc u12+ Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Nie napisałeś do czego i po co? Ale oneplus 7 pro to kozak telefon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m37 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 Napisz na czym ci zależy najbardziej w telefonie. Oneplus 7 pro nie odstaje od innych flagowców i dla wiekszosci uzytkownikow nie warto doplacac do drozszych marek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo27 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Samsung Galaxy S10 G973F Prism Black Samsung Galaxy S10+ G975F Prism Black Pomijając wysoką cenę S10 z ekranem 6,1” i wiekszy S10+ 6,4” to doskonałe smarftony. Edytowane 23 Czerwca 2019 przez pablo27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamonynus Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2019 Jeśli zależy Tobie na aparacie, nie znajdziesz lepszego niż Huawei P30 Pro. Alternatywnie możesz rozpatrzeć zwykłego Huawei P30 lub Samsung S10e. W niższej cenie pozostaje Asus Zenfone 6 lub Xiaomi Mi 9. W przypadku wydajności do gier lub czegokolwiek szedłbym w kierunku OnePlus 7 Pro lub taniej w Xiaomi Mi 9. W przypadku systemu wygrywa iPhone X. A pozostałe cechy funkcje to pojemność baterii (Zenfone / Huawei), bezprzewodowe ładowanie (P30 Pro, Mi 9). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...