R3jn Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Witam chce sobie kupić jakiś fotel do komputera max 600zl rozglodam się za modelami diablo ale sporo ludzi ich odradza jakieś inne propozycje? Zależy mi na tym by był wygodny wiadomo i by miał regulacje pleców tzn żeby można było ustawić sobie np na leżenie :) Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Leżąco = gamingowy, gamingowy != wygodny Ja polecam uderzać w jakieś normalne fotele biurowe, ergonomiczne, sam kupiłem tani gamingowy i czekam aż się zepsuje, żeby kupić coś porządnego i zdrowego dla kręgosłupa. Wysłanego z mojego laptopa przy użyciu klawiatury. Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Dobre i solidne robi Profirm, sam posiadam model Playa. Można coś poszukać wśród używek lub outletowych, na pewno będą solidniejsze jak te wszystkie chińskie gajmingowe wynalazki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 Grospol Futura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Diablo przereklamowane i za drogie kupisz taniej podobno takie po 400 zł przykład Silver Monkey SMG-400 ale prawda taka że fotele dla graczy są wygodne Ikea Markus jest spoko wygoda taka sobie ale z materiału i siatki to się nie pocisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 Ten monkey wygoda solidnie i ciekawie przy grach spędzam może max 2 godziny bardziej mi chodzi o wygodę Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamonynus Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Co do fotela, na pewno nie kupuj eko-skóry. Może nawet, jak to jest jakoś wygodne w zimie, to latem porażka. Co do Silverów, na kanale YT x-komu jest test SMG-550 i jest tam też kod z rabatem, że kupisz go za 500 zł. Jest dobry, bo wykonany z materiału. Kumpel go ma i to jest spoko, wart nawet tych 700 zł mogę powiedzieć. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Co do fotela, na pewno nie kupuj eko-skóry. Może nawet, jak to jest jakoś wygodne w zimie, to latem porażka. Co do Silverów, na kanale YT x-komu jest test SMG-550 i jest tam też kod z rabatem, że kupisz go za 500 zł. Jest dobry, bo wykonany z materiału. Kumpel go ma i to jest spoko, wart nawet tych 700 zł mogę powiedzieć. Dzięki właśnie go zamówiłem :) mam nadzieję że nie będę żałował wydanych pieniędzy nie gram jakoś dużo ale w pracy na wózku potem w domu jak już gram to na takim krzesełku zwykłym Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astraldreamer84 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) Eko-skóra to 3 miesiące wyjęte z życia w roku:czerwiec,lipiec, sierpień. Przeżyłem, wiem co mówię:chcesz siedzieć w mokrych szortach i koszulce przy komputerze to bierz ekoshit! Z doświadczenia wiem, że tak ok po 30 minutach siedzenia w eko-guanie już jest się mokrym, a nie mam problemów z nadwagą. Nawet poodkładanie różnych ręczników, poduszek i innych wynalazków bardzo nie pomaga. Ogólnie sprzedawanie eko-guana do foteli gamingowych moim zdaniem powinno być karalne z urzędu wiosłowaniem na galerze. Dodatkowo eko-guano pęka:mój fotel jest już popękany w dwóch miejscach a mam go zaledwie około rok czasu. Edytowane 28 Października 2019 przez astraldreamer84 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 Już kupiłem Silver monkey 550 chyba Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...