PePe00 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2019 Który monitor jest lepszy: LG 24MP59G czy Acer B247YBMIPRX? Wydaje mi się, że są praktycznie identyczne i różnica wynika tylko z ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2019 Napisz do czego ma być ten monitor, z jaką kartą graficzną ma współpracować, na jakiej rozdzielczości, a przede wszystkim w jakie gry pykasz? Jak ogółem chcesz brać jakiegoś Acera to tego: Acer Nitro VG240Ybmiix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe00 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2019 Monitor uniwersalny do praktycznie każdej gry, karta od AMD, RX 580, ten Acer Nitro też podobne ma specyfikacje jak monitory podane wyżej, ale nie ma display port Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) @PePe00 Mam tego LG i sprawuje się całkiem dobrze, ale wybrałbym Acera, bo z tego co widzę parametry mają te same, ale Acer ma regulację wysokości - duży plus. Ps. No i ten czas reakcji 1ms w opisie LG to bujda, jak włączysz tą opcję, to ekran strasznie szaleje, takie paski się robią, więc ma pewnie tak samo jak ten Acer 4-5ms. Edytowane 12 Czerwca 2019 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...