Rektator Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2019 Witam tak jak w temacie poszukuje ciekawego etui dla mojego Huaweia. Na czym się skupić kupując owe etui. Ewentualnie czy bardziej opłaca się go okleić. Proszę o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klawiszss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Możesz okleić możesz wyposażyć się w etui. Tutaj mamy dwa rodzaje do wyboru: Pancerne które chronią jedynie plecy oraz typu książka. Osobiście wolę pancerne + folia na ekran gdyż wygląda to według mnie zdecydowanie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rektator Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Chodziło ci raczej o szkło nie o folie na ekran? Potrzebuje więc pancernego etui jakie jest godne polecenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klawiszss Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 99% ludzi w sieci poleci ci okleić folią 3mk to jest podstawa. Jak będziesz chciał telefon kiedyś sprzedać to polecam etui np takie https://www.4gsm.pl/product-pol-38268-Etui-SPIGEN-Rugged-Armor-Huawei-P20-Czarne.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Underek Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2019 Mam dokładnie ten model etui i jestem zadowolony. Dodatkowo szkło na ekran i telefon jest dobrze zabezpieczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezPompyNieMaFormy Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2019 A ja kupuję z Ali i szkło i etui. Generalnie cena 1$ i masz wzór jaki chcesz. Nie wiem czemu w PL marża jest aż tak duża na etui. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...