Crescendo1 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) Witam. Może mi ktoś powiedzieć co mogło spowodować, że po zwykłym resecie, bluetooth zniknął z ustawień win 8.1 i nie łączy mi się z audio? Z góry dzięki Przy okazji znacie jakiś sposób na zarządzanie BT bezpośrednio z paska zadań? Edytowane 14 Czerwca 2019 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Co to za BT? USB, czy mpcie/M.2 w laptopie? Jaki model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Wbudowany moduł w laptopie Thinkpad X240. Przeinstalowałem sterownik BT Intela i na całe szczęście zaczęło działać ale dziwne że od tak Windows postanowił blokować działający od miesięcy moduł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...