RevWolt Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam, jaką antenę zewnętrzną kupić do tego routera? Obecnie na LTE mam śmieszne 4-5mb/s gdzie na starym modemie miałem 10-15, pomimo tego że huawei jest 3x droższy i bez anteny ma 3x gorszy zasięg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) Jak daleko jest do nadajnika i na jakich pasmach u twojego operatora na tym nadajniku jest LTE? Antena zewnętrzna rozumiem na dach? Edytowane 15 Czerwca 2019 przez barwniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 W zasięgu mam 2 nadajniki, a odległość to prawie równe 5km w obu przypadkach. Jeden ma LTE800 LTE 1800 i LTE 2600 a drugi LTE800. Chodzi mi o taką na dach, co ciekawe internet 3g działa mi lepiej jak LTE bo na 3g wyciągam do 20-25 mb/s. Kiedyś (przed pożarem w t-mobile) miałem sam modem alcatel onetouch który wyciągał do 35mb/s na LTE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...