szatan1234 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, Pare dni temu padła bateria w moim starym routerze, zostałem więc zmuszony do zakupu nowego. Kupiłem d-linka dwr-921. Proszę o poradę, gdyż mogę jeszcze zwrócić ten router gdyby znalazł się jakiś bardziej atrakcyjny model. Problemem w moim przypadku jest zasięg, ponieważ mieszkam na wsi w środku lasu. Nowy router jakoś daje sobie radę, bo udało mi się znaleźć miejsce w którym łapie LTE z siłą sygnału -82dbM. Dla mnie i tak jest to dobrze bo jego poprzednik ledwo łapał LTE z siłą -115dbM. Proszę o radę czy zostawiać ten router czy wymieniać na inny. Drugą sprawą jest to że przeczytałem w internecie że w obiegu krążą jakieś stare wersje tego d-linka, czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak sprawdzić czy posiadam starszą czy nowszą wersję i jak wpływa to na jego funkcjonalność. PS Dodam jeszcze że router będzie używany w domu więc nie wymagam urządzenia przenośniego. Pozdrawiam, Arek Edytowane 20 Czerwca 2019 przez szatan1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...